Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

Domestik itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçmüterakki, yangın merdiveni niyetını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. çekimın tüm düzenleyici gereklilikleri katladığından ve güvenli bir boşaltma rotası sağlamada canlı olduğundan emniyetli olurlar.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedi perese simultane bapnın olanaklı olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

ürkü kolu olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, ürkü koluna sahip olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve hafif bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanoğluın ivedili durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın kapıları kabilinden yapı emniyetliği düşünceının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna aldatmaınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Dolgular ile kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları kabil bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yaraşıklı olarak belirlenen yerlere ve skorlara için yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her zaman hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Yangın kapıları; son denli güvenilen ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra ömür alanlarında kendisine yan bulur. Gerçeklik bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra birinci sınıf bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş evetğu performansa bakılarak testi karşılayıcı müessesş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye sürdürmek, projenize birebir boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı kurmak bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiveni ısıya karşı Yangın kapısı istanbul dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page