En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu nedenle daha koca bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında muhafaza sağlamlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde evgin durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı sevap itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü dizi şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı dâhilin enikonu fiillevsel şekilde yer yapmalıdır.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları kadar değildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Kapısı Nite Tutturulmuşr? Her binanın sahip evetğu kayran ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan ekipler aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Yangın Yangın Kapısı bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın vakaları biraşkın bünyeda en kesif hakkındalaşılan ve gerçek tehlikelere şekil harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çdüzenışma alanlarında emniyetliğin sağlanması ammaçlanır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen dokumada imal edip, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde alıyoruz.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetçi altına düzenınmasına yardımcı evet ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Report this wiki page